Agenda

Buurtlunch

17
12

Op de adventszondagen is er een buurtlunch in De Walvis. We starten om 12.30 uur. Van harte welkom om mee te eten en om elkaar en buurtbewoners te ontmoeten. Je kunt je tot twee dagen van tevoren aanmelden via   westerkoks@gmail.com.

Wanneer:
Zo 17 december, 12.30 - 14.00 uur
Waar:
De Walvis, Walvisstraat 1

Kerstknutselen

17
12

Op 17 december is er na de lunch, vanaf 14.00 uur een knutselmiddag in De Walvis. Als je mee wilt lopen in de lampionnenoptocht op 24 december, kom dan op een van deze zondagen je lampion knutselen! Er zijn dan ook andere knutselworkshops, voor jong en oud. Aanmelden is niet nodig.

Wanneer:
Zo 17 december, 14.00 - 15.30 uur
Waar:
De Walvis, Walvisstraat 1

Kerstviering ouderen

19
12

Op dinsdag 19 december is iedereen van harte welkom op de kerstlunch in de Westerkerk. We hopen op een fijn samenzijn waarbij we de geboorte van de Here Jezus gedenken. Rond half twee keren we weer huiswaarts. In verband met de inkopen voor kerstlunch is het fijn als u zich voor 15 december opgeeft. Dat kan bij Marjan Rijkaart of Marian Wierenga

Wanneer:
Dinsdag 19 december vanaf 11.00 uur
Waar:
In de Westerkerk

Meditatieavond

20
12

Voor mensen die al enige ervaring hebben met christelijke meditatie is er iedere maand een  meditatieavond. Deze avonden worden begeleid door Els Klok en Corine Qualm. 

Wanneer:
Woensdag 20 december, 20.00 uur
Waar:
In de Westerkerk

Bijbelkring

21
12

Iedere derde donderdagavond van de maand bestuderen we de Bijbel waarbij we de teksten van alle kanten en vanuit verschillende bronnen bekijken. Dit seizoen bestuderen we de profeet Amos, over Gods gerechtigheid. We beginnen om 19.00 uur met een maaltijd. Wil je meedoen? Neem dan contact op met Corine Qualm.

Wanneer:
Donderdag 21 december, 19.00 uur
Waar:
Huiskamer Dineke en Martijn Riet

Kindermusical

24
12

Na twee jaar van afwezigheid (i.v.m. het Kerstwandeltheater) komen ze weer op de bühne: de Westerkids met hun kerstmusical! Om 16.00 zal de musical 'Op zoek naar het licht!' worden uitgevoerd. Je bent van harte welkom om deze musical bij te wonen. Toegang is gratis en na afloop kunnen de aanwezige kinderen meelopen met de lampionnenoptocht door de wijk Korte Akkeren.

Wanneer:
Zondag 24 december, 16.00 uur
Waar:
In de Westerkerk

nieuwsbrief
Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin
Drie opgewekte vlammen
verbeelden onze hoop
op lang gelukkig leven
op gezond verstand
op kracht en macht,
maar om dit schijnsel
zit meer nacht
dan wij licht kunnen geven.

Kerst in Korte Akkeren

In de regio

Kerstwandeltheater

Op vrijdagavond 22 december vindt alweer de 7e editie van het Kerstwandeltheater plaats, dit keer in Gouda Noord. Wandelend langs een lint van lichtjes kun je gedurende ruim een uur het kerstverhaal samen met familie en vrienden beleven.

Uitgelicht

Oliebollenactie

Ook dit jaar kun je je oliebollen, appelbeignets en maaltijdsalades bestellen bij de commissie Werelddiaconaat, en daarmee het werk van Mercy Ships steunen, de organisatie die gratis medische zorg, training en voorlichting in de armste landen van de wereld aanbiedt via ziekenhuisschepen.

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2017 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon