Berichten

Verruiming diensten vanaf 30 januari

28-01-2022

Naar aanleiding van de laatste versoepelingen die afgelopen dinsdag bekend zijn gemaakt en gelden voor de komende zes weken, hebben het CIO en de PKN hun advies uitgebracht. De kerkenraad volgt deze adviezen en dit leidt tot de volgende mogelijkheden in onze kerk. Vanaf zondag 30 januari nodigen wij iedere week 120 personen uit in de dienst. (...)

Alleen online diensten

18-12-2021

Naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december heeft de kerkenraad besloten het advies van de PKN te volgen en de komende kerkdiensten (in ieder geval t/m 14 januari) alleen digitaal te laten plaatsvinden. Dit betekent dat vanaf morgen de kerkdiensten alleen via www.kerkomroep.nl en YouTube te volgen zijn. Wij rekenen op uw begrip en wensen u ondanks alles fijne en gezegende feestdagen toe.

Adventskalender 2021

23-11-2021

De Werkgroep Oecumenische Vespers Gouda heeft voor de adventstijd weer een kalender samengesteld. Het thema is ‘Verhalen vol hoop’. De kalender geeft handreikingen voor bloemschikkingen, kinderbladen, gebeden, liederen, gedichten en meditatieve stukjes.

Boeken- en speelgoedmarkt

16-10-2021

Op zaterdagmorgen 6 november wordt er weer een boeken- en speelgoedmarkt gehouden in onze kerk. Deze vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur. De opbrengst is bestemd voor de wijkkas en voor de hulp aan bootvluchtelingen, het jaarproject van het werelddiaconaat.

Westernight 2021

06-10-2021

Zaterdagavond 30 oktober is de Westernight! Tieners en jongeren uit de gemeente zetten zich die avond in om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar zetten we ons in voor Compassion. Van 19.00 tot 22.00 uur staat een klusteam klaar bij de kerk. Van simpel strijkwerk, schoenen of zilver poetsen, honden uitlaten, oud papier en glas wegbrengen tot de afwas... het klusteam is van alle markten thuis!

Veertigdagenvespers

17-02-2021

Rond het thema ‘Levensweg’ heeft de werkgroep Oecumenische Vespers zes veertigdagenvespers voorbereid die je via Zoom kunt meebeleven. Kerkleden uit katholieke, oud-katholieke en protestantse traditie leiden de vespers. De deelnemende kerkgenootschappen bieden je ook weer een veertigdagenkalender aan. De kalender kun je  hier downloaden.


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
U zij de glorie, opgestane Heer,
U zij de victorie, U zij alle eer!
Alle menselijk lijden hebt Gij ondergaan
om ons te bevrijden tot een nieuw bestaan:
U zij de glorie, opgestane Heer,
U zij de victorie, U zij alle eer!
NLB 634

Zaalhuur kerk

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2024 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon