Berichten

Bloembollenactie

23-03-2018

Bestel dit voorjaar (zomer)bloembollen voor je tuin via het werelddiaconaat! Van elke bestelling gaat 30 procent naar het jaarproject Mercy Ships, de organisatie die gratis medische zorg geeft aan de allerarmsten in Afrika. Je kunt dahlia’s, alliums, gladiolen, freesia’s en anemonen bestellen via de webshop van het werelddiaconaat. Wil je je bestelling uiterlijk zondag 8 april doen?

Gemeentekringen nieuwe stijl

17-02-2018

Met ingang van dit voorjaar hopen we in onze gemeente een aantal gemeentekringen nieuwe stijl te starten. Dit zijn groepen van ongeveer acht personen die elkaar met enige regelmaat ontmoeten om te spreken over zaken van geloof en leven. Spreekt zo’n gemeentekring nieuwe stijl je aan, geef je dan uiterlijk 24 maart op.

Pasen in Korte Akkeren

17-03-2018

Met Pasen zijn er verschillende activiteiten te doen in Korte Akkeren en daarbuiten. Op Tweede Paasdag is vanaf 10.30 uur het paasontbijt op de Markt. 's Middags is er een zeven kilometer lange wandeling vanuit ontmoetingscentrum De Walvis (Walvisstraat 1) met aansluitend een high tea. Graag delen we de Paasvreugde met onze buren, dus wees welkom en neem gerust anderen mee!

Veertigdagenvespers

10-02-2018

Rond het thema ‘Ik zorg voor jou’ heeft de werkgroep Oecumenische Vespers zes veertigdagenvespers voorbereid. Kerkleden uit katholieke, oud-katholieke en protestantse traditie leiden de vespers. De deelnemende kerkgenootschappen bieden je ook weer een veertigdagenkalender aan. De kalender kun je  hier downloaden.

Ouderen en levensvragen

29-12-2017

In februari starten we binnen de Westerkerk met een gespreksgroep Ouderen en Levensvragen. Tijdens vier ochtenden willen we met elkaar praten over onderwerpen als het ouder worden, herinneringen, verlies en rouw, lijden en het einde van het leven. Met daarbij de centrale vraag: Hoe geef ik mijn geloof een plek in de antwoorden die ik heb gezocht, hoop te vinden, of niet heb gevonden?

Gespreksgroep: Verdieping van het geloof

10-01-2018

Binnenkort start een gespreksgroep over het christelijk geloof, bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de grondgedachten en de belangrijkste verhalen. Voor wie wil is er de mogelijkheid om na afloop van deze groep met Pinksteren belijdenis te doen. Informatie en opgave bij ds. Udo Doedens.


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin
Blessed is he, who has found his work;
let him ask no other blessedness.

Thomas Carlyle

Diensten

Zondag 29 april

Tijd: 10.00 uur | Avondmaal
Voorganger: ds. Udo Doedens

Zondag 6 mei

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Hans Landman, Ruurlo

» bekijk alle diensten

Jaarthema

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2018 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon