Bomen en struiken snoeien


Op zaterdag 24 februari houdt A Rocha Groene Hart weer een natuurwerkdag in de Stolwijkse Boezem aan de Tiendweg, achter Gouderak. Jong en oud zijn van 9.30 tot 13.30 uur welkom voor fijn en grof snoeiwerk. Een paar uur helpen kan natuurlijk ook. Belangrijk is wel dat je aanwezig bent voor de instructie aan het begin van de werkdag.

Het is elk jaar weer heerlijk werken en voor alle leeftijden zijn er werkzaamheden! Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers erbij. Graag zelf een lunch meenemen en een mok voor het drinken. Dat scheelt weer afval. Trek stevige schoenen of laarzen aan, het zal drassig zijn. Werkhandschoenen zijn ook aan te bevelen.

Meld je aan via groene.hart@arocha.org. Kom als het even mogelijk is met de fiets. Parkeren bij de Boezem is namelijk niet toegestaan. De auto kun je parkeren op de Groene Wetering in Gouderak, dat ligt vlakbij het gebied. Je loopt dan over de Snippejagerskade (fietspad) de polder in en slaat bij de kruising rechtsaf de Tiendweg op. De Stolwijkse Boezem ligt aan de linkerkant. Je wandelt er in circa tien minuten naar toe. We kunnen je ook komen ophalen op de parkeerplaats op de hoek van de Schaapjeszijde/Wellepoort.

Voor vragen kun je contact opnemen met Janneke Bregman (06-40 12 15 74) of Peter Dijkstra (06-43 53 66 93).

Kijk ook eens op www.arocha.nl.


nieuwsbrief
Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin
"Ik denk dat de kerk nog een kind is. De Christus waarvan zij leeft, is oneindig veel groter dan zij denkt."
Teilhard de Chardin

Diensten

Zondag 25 februari

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Annemarie Six, Gouda

Zondag 4 maart

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Wout van Laar, Gouda

» bekijk alle diensten

Agenda

Veertigdagenvesper

Op vrijdag 23 februari om 19.30 uur
In de Westerkerk

Meditatieavond

Woensdag 28 februari, 20.00 uur
In de Westerkerk

» bekijk de hele agenda

In de regio

Bomen en struiken snoeien

Op zaterdag 24 februari houdt A Rocha Groene Hart weer een natuurwerkdag in de Stolwijkse Boezem aan de Tiendweg. Jong en oud zijn van 9.30 tot 13.30 uur welkom voor fijn en grof snoeiwerk. Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers erbij. Kom je ook?

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2018 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon