Oliebollenactie


05-01-2020

De Goudse werelddiakenen zorgen ook deze jaarwisseling weer voor overheerlijke oliebollen, appelbeignets en salades. Door deze te kopen steun je het jaarproject ‘Hulp aan Rohingya-vluchtelingen in Bangladesh’.

De oliebollen en appelbeignets worden gebakken door bakker Arjan van der Eijk uit Haastrecht. De maaltijdsalades worden gemaakt door mensen uit de Protestantse Kerk Gouda.

Goed doel

De opbrengst van deze actie is bestemd voor noodhulp aan Rohingya-vluchtelingen in Bangladesh. De hulp wordt gegeven via Kerk in Actie en ICCO, die partners hebben met toegang tot vluchtelingenkamp Cox’s Bazar. In dit kamp is behoefte aan voedsel, onderdak, water en hygiëne-artikelen.

Bestellen

Je kunt oliebollen, appelbeignets en salades bestellen door het ingevulde bestelformulier (ingevouwen in het recente nummer van Protestants Kerknieuws Gouda) uiterlijk zondag 22 december in de inleverdoos in de kerk te doen. Daarnaast is het tot en met donderdag 26 december (let op: tot 13.00 uur!) mogelijk een bestelling te doen via de webshop op https://www.protestantsekerkgouda.nl.

Afhalen

Dinsdag 31 december kun je je bestelling tussen 11:00 en 13:00 afhalen op het door jou opgegeven adres. In de Brug (Pauluskerk) en in de Oostpoort is een beperkte voorraad beschikbaar voor de vrije verkoop, maar OP=OP!
Wij hopen namens de Rohingya-vluchtelingen ook dit jaar weer op een grote hoeveelheid bestellingen!


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
"Het vraagt meer moed om te lijden dan om te handelen, meer moed om te vergeten dan om in gedachten te houden. En het is misschien het wonderlijkste aan God, dat Hij de zonden van de mensen kan vergeten."
Søren Kierkegaard, Dagboek III A 101

Uitgelicht

Christelijke meditatie

Elke vierde woensdag van de maand is er een begeleide christelijke meditatie in de Westerkerk. We beginnen de avonden met een aandachtsoefening. Aansluitend wordt er per keer een vorm van christelijke meditatie beoefend. Iedereen is welkom, van binnen en van buiten de kerk.

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Diensten

29 maart | Goede Vrijdag

Tijd: 19.30 uur
Voorganger: ds. Jacobine Scholte de Jong

30 maart | Kinderpaaswake

Tijd: 18.30 uur
Voorganger: ds. Jacobine Scholte de Jong

» bekijk alle diensten

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2024 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon