10 februari: WesterAvond


12-02-2020

WesterAvond op 10 februari over leven met een psychische kwetsbaarheid

De Westerkerk besteedt op maandag 10 februari tijdens een WesterAvond aandacht aan het leven met een psychische kwetsbaarheid. 

Velen hebben op de één of andere manier met een psychische kwetsbaarheid (bijvoorbeeld: een depressie of psychose) te maken. De Westerkerkgemeente streeft met de WesterAvond na dat er meer begrip voor ontstaat en dat psychische kwetsbaarheid bespreekbaarder wordt, waardoor het stigma dat ermee gepaard gaat vermindert. 

Muziektheater met nagesprek

Om het onderwerp aansprekend te introduceren speelt toneelgroep ‘Kracht van Beleving’ op 10 februari het muziektheaterstuk ‘Vind je het gek!’. Dit is een ontroerende, humorvolle voorstelling gebaseerd op waargebeurde levensverhalen en indringende portretten van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Na het optreden is er ruim gelegenheid om gericht in gesprek te gaan over het onderwerp.

Datum, tijd en plaats

De avond wordt gehouden in de Westerkerk, Eerste E.J. Potgieterstraat 37, Gouda, en begint om 20.00 uur. Het programma duurt circa 1,5 uur. Aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis; na afloop wordt er een collecte gehouden.


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
Kom tot ons, o heil’ge Geest,
in ons ontsteekt Gij ’t vuur van Uw liefde.
Kom tot ons, o heil’ge Geest,
kom tot ons, o heil’ge Geest.
Naar: Tui amoris ignem

Uitgelicht

Live opnames

De zondagse erediensten zijn om 10.00 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van de Westerkerk: WesterkerkGouda. Op kerkomroep.nl kun je de diensten live beluisteren. De laatste uitzending is nog een week te bekijken via deze website of via ons openbare YouTube-kanaal.

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2022 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon