11 september: startzondag


11-09-2022

Op zondag 11 september vieren we in de Westerkerk de start van het nieuwe seizoen rondom het jaarthema 'Aan tafel'. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

Na de dienst drinken we koffie, thee of limonade. Daarna zijn er diverse leuke en gezellige activiteiten. Je kunt meedoen met dansen, kletsen en iets lekkers klaarmaken, een puzzeltocht en een knutselactiviteit. De crèche-medewerkers stoppen na de dienst, maar voor ouders met kleine kinderen blijft de ruimte beschikbaar.

Na de activiteiten hebben we een gezellige maaltijd, in de vorm van een buffet gevuld door ons allemaal. We willen iedereen vragen iets te maken of mee te brengen en dit vóór de dienst af te geven in de ontmoetingsruimte, dan gaan wij er iets moois van maken. Voor wie het echt niet lukt iets mee te nemen is er geen probleem, onze ervaring is dat er altijd eten genoeg is. Voor drinken wordt gezorgd en ook de gerechten die tijdens de activiteiten worden gemaakt staan op het buffet.

We sluiten de startzondag af rond 14.00 uur.

Hulp gevraagd

We hebben een aantal mensen nodig om te helpen met het inrichten van de kerkzaal voor de activiteiten (tijdens de koffie na de dienst) en voor het opruimen na afloop van de maaltijd. Graag aanmelden bij Margo Nekeman of Christine de Waardt.

We zien uit naar een fijne, gezellige en lekkere dag met veel gemeenteleden die elkaar ontmoeten en beter leren kennen.

Aanmelden liefst vóór 5 september, bij Margo Nekeman. Dit kan via  margo.nekeman@gmail.com of telefonisch 06 38 92 75 01. Ook liggen er de komende zondagen intekenlijsten in de Westerkerk.

Hartelijke groet, Commissie voorbereiding Startzondag


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
U zij de glorie, opgestane Heer,
U zij de victorie, U zij alle eer!
Alle menselijk lijden hebt Gij ondergaan
om ons te bevrijden tot een nieuw bestaan:
U zij de glorie, opgestane Heer,
U zij de victorie, U zij alle eer!
NLB 634

Agenda

Meditatieavond

Woensdag 24 april, 20.00 uur
In de Westerkerk

» bekijk de hele agenda

Uitgelicht

Christelijke meditatie

Elke vierde woensdag van de maand is er een begeleide christelijke meditatie in de Westerkerk. We beginnen de avonden met een aandachtsoefening. Aansluitend wordt er per keer een vorm van christelijke meditatie beoefend. Iedereen is welkom, van binnen en van buiten de kerk.

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2024 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon