11 september: startzondag


11-09-2022

Op zondag 11 september vieren we in de Westerkerk de start van het nieuwe seizoen rondom het jaarthema 'Aan tafel'. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

Na de dienst drinken we koffie, thee of limonade. Daarna zijn er diverse leuke en gezellige activiteiten. Je kunt meedoen met dansen, kletsen en iets lekkers klaarmaken, een puzzeltocht en een knutselactiviteit. De crèche-medewerkers stoppen na de dienst, maar voor ouders met kleine kinderen blijft de ruimte beschikbaar.

Na de activiteiten hebben we een gezellige maaltijd, in de vorm van een buffet gevuld door ons allemaal. We willen iedereen vragen iets te maken of mee te brengen en dit vóór de dienst af te geven in de ontmoetingsruimte, dan gaan wij er iets moois van maken. Voor wie het echt niet lukt iets mee te nemen is er geen probleem, onze ervaring is dat er altijd eten genoeg is. Voor drinken wordt gezorgd en ook de gerechten die tijdens de activiteiten worden gemaakt staan op het buffet.

We sluiten de startzondag af rond 14.00 uur.

Hulp gevraagd

We hebben een aantal mensen nodig om te helpen met het inrichten van de kerkzaal voor de activiteiten (tijdens de koffie na de dienst) en voor het opruimen na afloop van de maaltijd. Graag aanmelden bij Margo Nekeman of Christine de Waardt.

We zien uit naar een fijne, gezellige en lekkere dag met veel gemeenteleden die elkaar ontmoeten en beter leren kennen.

Aanmelden liefst vóór 5 september, bij Margo Nekeman. Dit kan via  margo.nekeman@gmail.com of telefonisch 06 38 92 75 01. Ook liggen er de komende zondagen intekenlijsten in de Westerkerk.

Hartelijke groet, Commissie voorbereiding Startzondag


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
Dit is de tijd. God zelf staat zonder
zich te verroeren andersom.
Dit is de tijd. Er gebeurt geen wonder,
maar Hij telt langzaam van één tot honderd,
tot honderdtien... en dan: ‘Ik kom.’
(uit: Jan Wit, Dit is de tijd)

Zaalhuur kerk

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Diensten

Zondag 3 maart

Tijd: 10.00 uur | 3e 40-dagentijd
Voorganger: Nelleke de Jong

Zondag 10 maart

Tijd: 10.00 uur | 4e 40-dagentijd
Voorganger: ds. Jacobine Scholte de Jong

» bekijk alle diensten

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2024 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon