2 juni: Marijke Motor Tour


27-05-2018

Op zaterdag 2 juni 2018 organiseert de Thuisfrontcommissie (TFC) van Marijke den Boer een benefiet motor-toertocht: MMT, ofwel ‘Marijke Motor Tour’. De startlocatie is de Westerkerk.

Er is een prachtige tocht uitgezet vanaf Gouda tot de Utrechtse Heuvelrug, en weer terug. Op deze dag zal het je aan niets ontbreken (tenzij je met een lege tank vertrekt natuurlijk). Halverwege de rit is er een korte stop, waarbij frisdrank en wat lekkers zal worden uitgereikt. We regelen een fotograaf, die tijdens de rit mooie kiekjes zal maken. Als iedereen weer terug is in de Westerkerk, zullen we daar met elkaar een stevige lunch gebruiken.

Aanmelden

Iedereen met een motorfiets is van harte uitgenodigd om mee te rijden. Het inschrijfgeld bedraagt €20,- per persoon. Voor deze dag is aanmelden verplicht. Je aanmelding zien we graag uiterlijk woensdagavond 30 mei a.s. om 20.00 uur tegemoet.

Aanmelden kun je doen door een mail te sturen naar mmt@johnmak.nl. Ook kun je eventuele vragen stellen via dat mailadres. Mocht je nu graag als duo passagier willen meerijden, geef je dan ook gewoon op en meld expliciet dat je graag als duo wil meerijden. We zullen dan kijken of er ervaren rijders zijn, die je mee kunnen nemen. Voor duo passagiers geldt een minimale leeftijd van 16 jaar.

Programma

Inloop vanaf 9.00 uur met koffie of thee. De briefing en dagopening is om 9.45 uur en we vertrekken om 10.00 uur. We verwachten om 14.00 uur weer terug te zijn voor de lunch, en rond 15.00 uur sluiten we af.

Vooraf zal je per mail het gpx bestand ontvangen, voor je motornavigatie-systeem. Geef je snel op! Het belooft een geweldige dag te worden.

Hartelijke groet namens de TFC van Marijke den Boer
John Mak, penningmeester


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin
in de dalen
hef ik mijn hoofd

op de toppen
zal ik knielen
Inez Meter

Diensten

Zondag 3 juni

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Martijn van Laar, Rotterdam

Zondag 10 juni

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Wout van Laar, Gouda

» bekijk alle diensten

Agenda

Club Jantje

Vrijdag 1 juni, 20.00 uur
Hof van Sint-Jan, Achter de Kerk 10a

Gouwe Dialoog en iftar

Vrijdag 1 juni vanaf 20.00 uur
In De Walvis, Walvisstraat 1

» bekijk de hele agenda

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2018 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon