21-22 juni: SamenLoop voor Hoop


28-05-2019

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. De SamenLoop voor Hoop Groene Hart is op 21 en 22 juni 2019 op het Sluiseiland in Gouda. De Westerkerk loopt mee met één team. We zoeken nog mensen die meewandelen!

Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Een team bestaat uit ongeveer 10-15 personen. Hoe meer teamleden, hoe korter je wandelt. Na 24 uur lopen alle deelnemers begeleid door sfeervolle muziek en gehuld in hun paarse shirt de laatste ronde samen. Daarna wordt op het podium bekend gemaakt hoeveel geld er in totaal is opgehaald.

Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

Voor wie wandel je? 

Loop mee voor een van je dierbaren die helaas met kanker te maken hebben (gehad). De overlevingskansen voor mensen met kanker zijn de laatste 65 jaar ruim verdubbeld. Met de SamenLoop zamelen we geld in voor KWF Kankerbestrijding om ervoor te zorgen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Als team Westerkerk willen we minimaal € 1.000,- sponsorgeld ophalen om aan het onderzoek bij te dragen. Doe mee en geef een moment van je tijd.

Meedoen?

We willen een team vormen met 10-15 personen en een flink sponsorbedrag voor het KWF ophalen. We zoeken nog lopers en sponsors. De inschrijfkosten zijn € 15,-. 
Als je mee wilt lopen met het team Westerkerk klik dan op deze link en schrijf je in! Heb je geen zin of tijd om te lopen maar je wilt wel sponsoren? Kijk hier hoe je dat kunt doen. 

Meer weten? 

Voor meer informatie over de SamenLoop voor Hoop kun je contact opnemen met Johan de Lange ( lange600@gmail.com, 06-21 55 66 32) of Katja Oblak ( katja.oblak@kpnmail.nl, 06-48 76 17 97)


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin
"Schaam je niet als je een fout maakt, wel als je er geen vergeving voor vraagt."
Woestijnvader Agathon

Agenda

Maaltijd in De Walvis

Zo 11 augustus, 18u (inloop 17.30 uur)
Ontmoetingscentrum De Walvis

Maaltijd in De Walvis

Zo 8 september, 18 uur (inloop 17.30 uur)
Ontmoetingscentrum De Walvis

» bekijk de hele agenda

In de regio

Gouwe Momenten

In de maanden juli en augustus vindt elke donderdag een Gouwe Moment plaats. Van 12.00 tot 12.30 uur verwelkomen we toeristen, voorbijgangers en inwoners van Gouda. Even weg uit het rumoer van de Goudse (kaas)markt of de drukte van alle dag.

Jaarthema

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2019 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon