Bevestigings- en intrededienst


12-02-2020

Je wordt van harte uitgenodigd voor een bijzondere dienst op zondag 8 maart 2020 om 15.00 uur in de Sint-Janskerk te Gouda, waarin ds. Jacobine Scholte de Jong als predikant verbonden zal worden aan onze gemeente door consulent ds. Leonie Bos, predikant te Gouda.

In dezelfde dienst zal ds. Jacobine Scholte de Jong intrede doen als predikant van de Protestantse Kerk te Gouda voor onze wijkgemeente Westerkerk.

Tijdens de dienst is er oppas voor kinderen tot 4 jaar en kindernevendienst voor de jongste groep. Na afloop van de dienst ben je van 16.30 tot 18.00 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje. Je kunt dan Jacobine en haar kinderen, Josephine, Thijs en Barak, persoonlijk feliciteren en verwelkomen in Gouda.


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
Dit is de tijd. God zelf staat zonder
zich te verroeren andersom.
Dit is de tijd. Er gebeurt geen wonder,
maar Hij telt langzaam van één tot honderd,
tot honderdtien... en dan: ‘Ik kom.’
(uit: Jan Wit, Dit is de tijd)

Uitgelicht

Bevestigings- en intrededienst

Op zondag 8 maart is de feestelijke bevestigings- en intrededienst van ds. Jacobine Scholte de Jong. De dienst begint om 15.00 uur en is in de Sint-Janskerk. Aan de periode van vacant-zijn komt op deze dag een eind. We zijn blij met en dankbaar voor de komst van ds. Scholte de Jong en haar gezin.

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Agenda

Veertigdagenvesper

Op vrijdag 28 februari om 19.30 uur
In de Westerkerk

Maaltijd in De Walvis

Zo 1 maart, 18 uur (inloop 17.30 uur)
Ontmoetingscentrum De Walvis

» bekijk de hele agenda

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2020 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon