Diensten vervallen t/m 5 april


29-03-2020

Beste Westerkerker,

Het onwaarschijnlijke wordt waar: als kerkenraad en predikant zien we ons genoodzaakt alle erediensten in onze wijkkerk af te gelasten tot en met 5 april. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in, na het dringende advies dat het kabinet vanmiddag gaf om bijeenkomsten van meer dan 100 mensen te annuleren. Dat geldt dus ook voor de diensten in de Westerkerk, gehouden onder onze verantwoordelijkheid.

Met ons besluit willen we optimale veiligheid bieden aan alle gemeenteleden, jong en oud(er), en waar mogelijk meewerken aan maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken.
We volgen in deze de adviezen van de Protestantse Kerk in Nederland en de Protestantse Kerk Gouda. Ook andere protestantse wijkgemeenten in Gouda laten de kerkdiensten de komende weken vervallen.

Het is natuurlijk mogelijk op zondagmorgen eerder gehouden kerkdiensten te beluisteren via www.kerkomroep.nl.

We wensen jou en degenen die je lief zijn veiligheid en gezondheid, zeker ook als je in de zorg werkt, en bidden om een spoedige en doeltreffende oplossing van de problemen.
Het zal vreemd zijn om elkaar ‘s zondags voorlopig niet meer te ontmoeten. Uit het oog is echter niet uit het hart; houd daarom contact met medegemeenteleden, zeker als zij kwetsbaar zijn of niet bereikbaar zijn via internet of sociale media. Een telefoontje kan al veel betekenen voor hen.

Graag ontmoeten we elkaar weer rond Woord en Sacrament zodra dit verantwoord is.

Vriendelijke groeten,

Chris Reitsma, voorzitter wijkkerkenraad
Peter Krauwinkel, scriba wijkkerkenraad
Jacobine Scholte de Jong, wijkpredikant


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
U zij de glorie, opgestane Heer,
U zij de victorie, U zij alle eer!
Alle menselijk lijden hebt Gij ondergaan
om ons te bevrijden tot een nieuw bestaan:
U zij de glorie, opgestane Heer,
U zij de victorie, U zij alle eer!
NLB 634

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Zaalhuur kerk

Diensten

Nog geen nieuws beschikbaar.

» bekijk alle diensten

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2024 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon