Fiets mee voor Inloophuis Domino!


Zaterdag 30 juni organiseert de Rabobank de jaarlijkse sponsorfietstocht voor clubs, verenigingen en goede doelen. Inloophuis Domino heeft zich dit jaar als een van de goede doelen aangemeld en hoopt met deze tocht op een mooie opbrengst. Het inloophuis krijgt van Rabobank Gouwestreek namelijk per uitgereden route €5 (15 kilometer), €10 (30 kilometer), €20 (60 kilometer) of €25 (voor de wielerroute). 

In de huiskamer van Inloophuis Domino is iedereen welkom voor een kopje koffie, een praatje of bijvoorbeeld een spelletje. Het inloophuis werkt met honderd enthousiaste gastvrouwen en gastheren, koks, kokshulpen en een bestuur. Zij doen dit allemaal vrijwillig - alleen de coördinatoren hebben een betaald dienstverband. Extra inkomsten zijn hard nodig, want de laatste jaren wordt het steeds spannender om alle rekeningen te kunnen betalen. Om Inloophuis Domino te steunen willen we natuurlijk met zoveel mogelijk deelnemers meedoen. Het zou geweldig zijn als jij je met familie, vrienden en bekenden inschrijft!

Aanmelden doe je via een e-mail naar info@inloophuisdomino.nl met vermelding van je naam/namen, emailadres(-sen) en het aantal kilometers dat je gaat rijden. Je kunt zaterdag 30 juni bij de Wielerbaan in Gouda starten tussen 10.30 uur en 11.00 uur, hierover krijg je van ons nog nadere informatie.

We hopen een mooi bedrag bij elkaar te fietsen. Gezellig én gezond – doe ook mee en help Inloophuis Domino stevig in het zadel! 


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin
"Een barmhartig mens krijgt tranen in zijn ogen wanneer hij denkt aan het lijden van de schepping."
Woestijnvader Izaak de Syriër

Uitgelicht

24 juni: The Choir Company

Op zondag 24 juni om 19.00 uur komt een projectkoor van The Choir Company zingen in de Westerkerk. Dit koor zingt tijdens een feestelijke zangdienst een selectie van liederen van de CD 'Met heel mijn hart'. Er is ook veel ruimte voor samenzang. Welkom!

Agenda

Bijbelkring

Op 21 juni om 19.00 uur
Huiskamer Dineke en Martijn Riet

The Choir Company

Zondag 24 juni om 19.00 uur
In de Westerkerk

» bekijk de hele agenda

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2018 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon