The Choir Company in de Westerkerk


23-04-2018

Maak kennis met The Choir Company. Zing mee! Een project in één dag …

Op zondag 24 juni komt een projectkoor van The Choir Company zingen in de Westerkerk. Dit koor, onder leiding van dirigent Maarten Wassink, zingt tijdens een feestelijke zangdienst een selectie van liederen van de CD 'Met heel mijn hart'.

The Choir Company is een organisatie waar enthousiaste zangers en zangeressen uit heel Nederland elkaar ontmoeten en deelnemen aan diverse koorprojecten. Bij The Choir Company zingen we ons geloof en hopen we dat door het zingen heen de mensen in de zaal iets van de grootheid, liefde en aanwezigheid van onze God gaan ervaren.

Zangliefhebbers kunnen deze dag meezingen in het koor!
Hoe werkt het? Je krijgt ongeveer tien dagen van tevoren via e-mail en een link toegestuurd waar je teksten en splittracks kunt downloaden om je thuis voor te bereiden. Op 24 juni ben je vanaf 14.00 uur welkom in de Westerkerk, repeteren we de liederen en bereiden we ons voor op de dienst die om 19.00 uur begint.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Ellen van den Brink of Margo Nekeman, telefoon 06-38 92 75 01. Het is belangrijk om je snel op te geven, want deelnemers uit Gouda krijgen voorrang bij inschrijving!

Wil je meer weten over The Choir Company kijk dan op www.choircompany.nl of op de Facebookpagina.
Klik hier voor The Choir Company bij Nederland Zingt. 


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin
in de dalen
hef ik mijn hoofd

op de toppen
zal ik knielen
Inez Meter

Uitgelicht

30 juni: Westerzeildag

Op 30 juni willen we gaan zeilen op de Kagerplassen. Houd je van zeilen en heb je zin om mee te gaan? Welkom aan boord! Na afloop is er een Captain’s Dinner in Gouda. Voor de mensen die vooraf zeilervaring willen opdoen is er gelegenheid om te oefenen.

Agenda

Club Jantje

Vrijdag 1 juni, 20.00 uur
Hof van Sint-Jan, Achter de Kerk 10a

Gouwe Dialoog en iftar

Vrijdag 1 juni vanaf 20.00 uur
In De Walvis, Walvisstraat 1

» bekijk de hele agenda

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2018 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon