Westernight 2021


07-10-2021

Op zaterdag 30 oktober komen de tieners van de Westerkerk weer in actie voor het goede doel! Dit jaar zetten we ons in voor Compassion. Deze christelijke stichting helpt wereldwijd kwetsbare mensen. Wij richten ons vooral op de kinderen: onze opbrengst wordt gebruikt om hen te voorzien van o.a. voedsel, kleding, speelgoed, boeken, onderwijs  en medische zorg.

Klussen

Van 19.00 tot 22.00 uur staat een klusteam klaar bij de kerk. Van simpel strijkwerk, schoenen of zilver poetsen, honden uitlaten, oud papier en glas wegbrengen tot de afwas... het klusteam is van alle markten thuis!

Autowasstraat

Bij de Westerkerk komt weer een autowasstraat. Voor slechts €6,00 wordt je auto gewassen. En voor €2,50 extra wordt ook de binnenkant gereinigd. Ondertussen kan je binnen terecht voor koffie, thee of limonade met iets lekkers!

Creatief

Kinderen (4-12 jaar) kunnen van 19.00 tot 20.30 uur komen knutselen (€3,50). Voor volwassenen is er een creatieve workshop (€5,00).

Wil je een klus aanmelden, meedoen met een activiteit, of je auto inschrijven voor de wasstraat? Stuur een mailtje naar  westernight@westerkerkgouda.nl.


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
"Vrijheid zit niet in ongeremde gedachten, maar in de waarheid waar vanuit je denkt."
Makarius van Optina

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Uitgelicht

Christelijke meditatie

Elke vierde woensdag van de maand is er een begeleide christelijke meditatie in de Westerkerk. We beginnen de avonden met een aandachtsoefening. Aansluitend wordt er per keer een vorm van christelijke meditatie beoefend. Iedereen is welkom, van binnen en van buiten de kerk.

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2021 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon