Zangers gezocht voor bijzonder project


06-02-2019

Zondagmiddag 26 mei om 17.00 uur vindt er een bijzondere Goudse Glazendienst plaats in de Sint-Janskerk. Dan zal Impressions of a Pilgrimage van Dick Le Mair uitgevoerd worden. Dit is een muzikale impressie van de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella.

Je kunt je misschien nog Dick Le Mairs prachtige Via Crucis herinneren, die in de veertigdagentijd van 2016 werd uitgevoerd, en waar toen velen van genoten en door geraakt werden. Impressions of a Pilgrimage is al even mooi.

De koorzang hierbij zal verzorgd worden door een gelegenheidskoor o.l.v. Hermy Wiechers. Voor dit koor worden zangers (mannen en vrouwen) gezocht. Er zal op een zevental opeenvolgende zondagavonden (behalve Pasen) gerepeteerd worden, te beginnen op zondagavond 31 maart. De repetities vinden plaats in de Ontmoetingskerk, Dunansingel 314. Deze beginnen om 20.00 uur.

Opgave kan, tot uiterlijk 17 maart, via de mail:  pilgrimage.gouda@gmail.com. De kosten voor de partituur zijn 20 euro. Deze kunnen na opgave betaald worden. 
We hopen op vele zangers, zodat het op 26 mei een prachtige en speciale Goudse Glazendienst zal worden. Zet deze alvast in de agenda!

De organisatie: ds. Leonie Bos, ds. David van Veen, ds. Kees van den Berg, Joke Baas, Marja Le Mair en Hermy Wiechers


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin
"Ik denk dat de kerk nog een kind is. De Christus waarvan zij leeft, is oneindig veel groter dan zij denkt."
Teilhard de Chardin

Diensten

Zondag 24 februari

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Anne-Marie van Briemen, Boskoop

Zondag 3 maart

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Esmeralda Mandemaker, Noordwijkerhout

» bekijk alle diensten

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2019 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon