Agenda

Boekenkring

20
09

De titel van het boek voor de bespreking op 20 september is: ‘Het leven speelt met mij’ van David Grossman.

Wanneer:
Ma 20 september, 20.00 tot 21.30 uur
Waar:
Online (voor leden boekenkring)

Meditatieavond

22
09

Woensdag 22 september is de maandelijkse begeleide meditatie in de Westerkerk. Iedereen is welkom, van binnen en van buiten de kerk. Ervaring met meditatie is niet noodzakelijk. We starten de avonden met een aandachtsoefening in de vorm van een ademoefening of een bodyscan. Aansluitend wordt er per keer een vorm van christelijke meditatie beoefend, zoals Lectio Divina, Ignatiaanse meditatie en beeldmeditatie. 

De avonden worden wisselend begeleid door Marion Jellema, Dineke Buijs-Tigelaar en Corine Qualm. We houden ons aan de richtlijnen van de RIVM. Bij voorkeur vooraf aanmelden:  meditatie.westerkerk@gmail.com. Toegang gratis, vrijwillige bijdrage ten bestrijding van de onkosten aanbevolen.

Wanneer:
Woensdag 22 september, 20.00 uur
Waar:
In de Westerkerk

Dogmatiekkring

04
10

De dogmatiekkring komt eens in de zes weken samen. Aanleiding voor gesprek zijn enkele hoofdstukken uit een theologisch boek, bijvoorbeeld over - maar niet beperkt tot - dogmatiek. Je kunt je voor deelname aan een gespreksavond van de dogmatiekkring aanmelden via  dogmatiekkring.westerkerk@gmail.com.

Wanneer:
Ma 4 oktober, 20.00-22.00 uur
Waar:
Locatie nog te bepalen

Meditatieavond

27
10

Woensdag is de maandelijkse begeleide meditatie in de Westerkerk. Iedereen is welkom, van binnen en van buiten de kerk. Ervaring met meditatie is niet noodzakelijk. We starten de avonden met een aandachtsoefening. Aansluitend wordt er per keer een vorm van christelijke meditatie beoefend.

We houden ons aan de richtlijnen van de RIVM. Bij voorkeur vooraf aanmelden:   meditatie.westerkerk@gmail.com. Toegang gratis, vrijwillige bijdrage ten bestrijding van de onkosten aanbevolen.

Wanneer:
Woensdag 27 oktober, 20.00 uur
Waar:
In de Westerkerk

Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
"Alleen dat wat vanuit je hart komt, kan een ander hart raken."
Monnik Thaddeus van Vitovnica

Uitgelicht

Christelijke meditatie

Elke vierde woensdag van de maand is er een begeleide christelijke meditatie in de Westerkerk. We beginnen de avonden met een aandachtsoefening. Aansluitend wordt er per keer een vorm van christelijke meditatie beoefend. Iedereen is welkom, van binnen en van buiten de kerk.

Weet wat je zingt

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2021 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon