Agenda

Bijbelkring

18
10

Iedere derde donderdagavond van de maand bestuderen we de Bijbel waarbij we de teksten van alle kanten en vanuit verschillende bronnen bekijken. Dit seizoen bestuderen we de Brief aan de Hebreeën. Gesprekken over geloof en leven. We beginnen om 19.00 uur met een maaltijd. Wil je meedoen? Neem dan contact op met  Corine Qualm.

Wanneer:
Op 18 oktober om 19.00 uur
Waar:
Huiskamer Dineke en Martijn Riet

Meditatieavond

24
10

Woensdag 24 oktober is de maandelijkse begeleide meditatie in de Westerkerk. Iedereen is welkom, ook degenen die geen ervaring hebben met meditatie. De avond wordt begeleid door Els Klok en/of Corine Qualm. Graag van tevoren opgeven: meditatie.westerkerk@gmail.com. Toegang gratis, vrijwillige bijdrage ten bestrijding van de onkosten aanbevolen.

Wanneer:
Woensdag 24 oktober, 20.00 uur
Waar:
In de Westerkerk

Get Together (15+)

26
10

Get Together is vanaf dit seizoen de nieuwe plek voor 15-plussers! Get Together staat voor samen zijn, leuke activiteiten en geloofsgesprekken.

Wanneer:
Vr 26 oktober van 19.30-22.00 uur
Waar:
In de Hof van Sint-Jan

Boekenkring

05
11

Wie van lezen houdt en graag met anderen van gedachten wisselt over boeken, is van harte welkom op de boekenkring van de Westerkerk. De volgende bijeenkomst is gepland op maandag 5 november huize van Anja de Zeeuw.

Wanneer:
Maandag 5 november, 20.00-21.30 uur
Waar:
Fluwelensingel 38

Maaltijd in De Walvis

11
11

Iedere tweede zondag van de maand kookt een een enthousiast team uit de Westerkerk in ontmoetingscentrum De Walvis (Walvisstraat 1). Iedereen uit de wijk (en daarbuiten) die het leuk vindt om mee te eten is welkom. Dus neem gerust je buren of bekenden mee en schuif aan! De kosten zijn €5 per persoon of €10 per gezin. Aanmelden kan tot uiterlijk twee dagen van tevoren bij westerkoks@gmail.com of via 06-42 96 79 54.

Wanneer:
Zo 11 november, 18u (inloop 17.30 uur)
Waar:
Ontmoetingscentrum De Walvis

Preekvoorbereiding

14
11

Elke tweede woensdag van de maand bespreken we de teksten van de dienst van de zondag daarop. Een goede gelegenheid om je te verdiepen in bijbelgedeelten en om samen na te denken over wat er in de kerk gepreekt moet worden. Meedoen? Geef je op bij ds.  Udo Doedens.

Wanneer:
Woensdag 14 november om 10.00 uur
Waar:
Ontmoetingsruimte Westerkerk

Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin
"Vrijheid zit niet in ongeremde gedachten, maar in de waarheid waar vanuit je denkt."
Makarius van Optina

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Uitgelicht

8 november: WesterAvond

Het onderwerp is: ’Kerkgebouwen – zomaar een gebouw of een poort naar de hemel?’ Hans de Greef zal aan de hand van voorbeelden, waaronder de Westerkerk, Gouwekerk en Sint-Janskerk, ingaan op de theologische betekenis van kerkgebouwen in verleden, heden en toekomst.

Jaarthema

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2018 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon