Agenda

70+ bijeenkomst

22
10

Dinsdag 22 oktober is er voor de ouderen een gezellige middag in de Westerkerk. Van harte welkom om 14.30 uur. De middag is om 16.30 uur afgelopen. Na een mooie zomer kunnen we elkaar weer begroeten onder het genot van een kopje koffie. Wil Hogenberg zal ons inwijden in de wereld van het Delfts Blauw!

Wanneer:
Dinsdag 22 oktober vanaf 14.30 uur
Waar:
In de Westerkerk

Meditatieavond

23
10

Woensdag 23 oktober is de maandelijkse begeleide meditatie in de Westerkerk. Iedereen is welkom, ook degenen die geen ervaring hebben met meditatie. De avond wordt begeleid door Els Klok en/of Corine Qualm. Graag van tevoren opgeven: meditatie.westerkerk@gmail.com. Toegang gratis, vrijwillige bijdrage ten bestrijding van de onkosten aanbevolen.

Wanneer:
Woensdag 23 oktober, 20.00 uur
Waar:
In de Westerkerk

Westernight

26
10

Zaterdagavond 26 oktober start de derde Westernight! Tieners en jongeren uit de gemeente zullen zich die avond en nacht inzetten om geld op te halen voor het goede doel: De Reling. Aan het begin van de avond organiseren zij iets leuks voor de kinderen uit de gemeente. Later gaan zij klusjes gaan doen. Zondagochtend serveren de jongeren een ontbijt voor gemeenteleden.

Wanneer:
Za 26 op zo 27 oktober
Waar:
In en rond de Westerkerk

Club Jantje

01
11

Ben je tussen de 12 en 15 jaar? Dan ben je van harte uitgenodigd voor de clubavond.

Wanneer:
Vrijdag 1 november, 20.00 uur
Waar:
Hof van Sint-Jan, Achter de Kerk 10a

WesterAvond over Bonhoeffer

04
11

Maandag 4 november houdt dr. Kick Bras een lezing over het spirituele leven van Dietrich Bonhoeffer. Kick Bras schreef een boek over Bonhoeffers spiritualiteit, getiteld ‘Voor het leven’. Hij is ook auteur van het boek ‘Oog in oog. Christelijke mystiek in woord en beeld’. De lezing is vrij toegankelijk; collecte na afloop.

Wanneer:
Op maandag 4 november, 20.00 uur
Waar:
In de Westerkerk

Maaltijd in De Walvis

10
11

Iedere tweede zondag van de maand kookt een een enthousiast team uit de Westerkerk in ontmoetingscentrum De Walvis (Walvisstraat 1). Iedereen uit de wijk (en daarbuiten) die het leuk vindt om mee te eten is welkom. Dus neem gerust je buren of bekenden mee en schuif aan! De kosten zijn €5 per persoon of €10 per gezin. Aanmelden kan tot uiterlijk twee dagen van tevoren via   www.wijkeethuisgouda.nl.

Wanneer:
Zo 10 november, 18u (inloop 17.30 uur)
Waar:
Ontmoetingscentrum De Walvis

Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
"Vrijheid zit niet in ongeremde gedachten, maar in de waarheid waar vanuit je denkt."
Makarius van Optina

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Agenda

70+ bijeenkomst

Dinsdag 22 oktober vanaf 14.30 uur
In de Westerkerk

Meditatieavond

Woensdag 23 oktober, 20.00 uur
In de Westerkerk

» bekijk de hele agenda

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2019 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon