Berichten

Speeltuinzondag 'OER'

18-06-2018

Op zondag 8 juli is de jaarlijkse Speeltuinzondag, speciaal voor alle basisschoolkinderen uit Korte Akkeren en Westergouwe! Deze vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur in Speeltuin de Sluis, Ankerpad 2a. Het thema is ‘OER’. We volgen samen een OERparcours. Er is limonade, we eten pannenkoeken en natuurlijk kun je vrij spelen. Om 10.00 uur is er in de speeltuin een kerkdienst in de openlucht. Ook daar ben je van harte welkom!

24 juni: The Choir Company

23-04-2018

Op zondag 24 juni komt een projectkoor van The Choir Company zingen in de Westerkerk. Dit koor, onder leiding van dirigent Maarten Wassink, zingt tijdens een feestelijke zangdienst een selectie van liederen van de CD 'Met heel mijn hart'. Er is ook veel ruimte voor samenzang en ds. Udo Doedens houdt een korte overdenking.

30 juni: Westerzeildag

21-04-2018

Op zaterdag 30 juni willen we met een groep gemeenteleden gaan zeilen op de Kagerplassen. Houd je van zeilen en heb je zin om mee te gaan? Welkom aan boord! Na afloop is er in Gouda een Captain’s Dinner. Deze activiteit is bedoeld voor jong en oud. Voor de mensen die vooraf zeilervaring willen opdoen is er gelegenheid om te oefenen. (...)

9 juni: rondleiding Museum Gouda

05-05-2018

Momenteel heeft Museum Gouda twee mooie tentoonstellingen. Eén van de middeleeuwse schilder Pieter Pourbus en één van Henk Helmantel. Op zaterdag 9 juni om 13.30 uur is er een rondleiding langs beide tentoonstellingen. Zin om mee te gaan? Laat het uiterlijk 1 juni even weten. Aan de rondleiding zijn geen kosten verbonden. De entree en eventueel koffie zijn voor eigen rekening.

2 juni: Marijke Motor Tour

11-05-2018

Op zaterdag 2 juni organiseert de TFC van Marijke den Boer een benefiet motor-toertocht: MMT, ofwel ‘Marijke Motor Tour’. De startlocatie is de Westerkerk. Er is een prachtige tocht uitgezet vanaf Gouda tot de Utrechtse Heuvelrug, en weer terug. Iedereen met een motorfiets is van harte uitgenodigd om mee te rijden. Het inschrijfgeld bedraagt €20,- per persoon. Voor deze dag is aanmelden verplicht. (...)

Duurzaam

15-04-2018

In de afgelopen weken is een klusteam bezig geweest om ruim 130 oude (spaar)lampen te vervangen voor dimbare led lampen. Hoewel we al spaarlampen in de kerk hadden, besparen we met deze investering op jaarbasis ruim 1 Mega Wattuur aan stroom. Doordat deze ledlampen 25 duizend branduren meegaan, besparen we ook flink op de onderhoudskosten. (...)


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin
"Een barmhartig mens krijgt tranen in zijn ogen wanneer hij denkt aan het lijden van de schepping."
Woestijnvader Izaak de Syriër

Diensten

Zondag 24 juni

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Regina Folbert, Rotterdam

Zondag 1 juli

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Udo Doedens

» bekijk alle diensten

Uitgelicht

24 juni: The Choir Company

Op zondag 24 juni om 19.00 uur komt een projectkoor van The Choir Company zingen in de Westerkerk. Dit koor zingt tijdens een feestelijke zangdienst een selectie van liederen van de CD 'Met heel mijn hart'. Er is ook veel ruimte voor samenzang. Welkom!

In de regio

Kortste Nachtvertellingen

Als je houdt van een mooi verteld verhaal in een unieke groene ambiance onder een open hemel, kom dan op 23 juni naar de Kortste Nachtvertellingen van A Rocha Groene Hart. Verschillende vertellers zullen verhalen, gedichten en liederen ten gehore brengen rondom de vuurkorf.

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2018 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon