Berichten

Update sponsorfietstocht Wim en Tineke

17-01-2019

Tineke en Wim Verweij fietsen momenteel via Thailand en Laos naar Cambodja. De keuze om naar dat deel van de wereld te gaan is omdat Wim namens de Westerkerk is afgevaardigd in de Thuisfrontcommissie van Marijke den Boer, die naar Cambodja is uitgezonden. In Cambodja gaan ze Marijke opzoeken. (...)

WesterAvond: Aandacht 2.0

15-01-2019

Op maandag 4 februari is er een WesterAvond over ‘Aandacht 2.0’. Centraal staan de vragen welke impact technologie heeft op de samenleving en wat we kunnen verwachten. Inleider is Dieter Möckelmann. Hij zal tijdens de WesterAvond ingaan op de relatie tussen aandacht en technologie, in het kader van het jaarthema van onze wijkgemeente ‘Aandacht en tijd’.

Boekenkring

09-07-2018

De volgende boekenkring vindt plaats op maandag 21 januari van 20.00 tot 21.30 uur. We bespreken 'Ons soort mensen' van de Duitse schrijfster Juli Zeh. ‘Een bestseller in Duitsland’ volgens Bol.com. De bespreking vindt plaats op Fluwelensingel 38. Wil je meedoen, geef je dan op bij Anja de Zeeuw, e-mail: info@adezeeuw.com 

Kerst in Korte Akkeren

01-12-2018

Op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 is het kerst. Met kerst vieren we de geboorte van Jezus. De Westerkerk organiseert samen met wijkbewoners en -organisaties in de aanloop naar kerst allerlei inspirerende en creatieve activiteiten. Dat doen we in de wijk, samen met en voor andere bewoners van Korte Akkeren.

Acties Winterfair (TFC Marijke den Boer)

30-11-2018

Ook dit jaar verkoopt Winterfair Gouda kerstbomen voor het goede doel. Daarnaast kun je heerlijke Italiaanse rode wijn bestellen. Onder andere de uitzending van Marijke den Boer naar Cambodja (mede vanuit de Westerkerk) wordt door deze acties ondersteund. (...)

Adventskalender 2018

01-12-2018

De Werkgroep Oecumenische Vespers Gouda heeft voor de adventstijd weer een kalender samengesteld. Het thema is ‘Geloof met me mee’. De kalender geeft handreikingen voor bloemschikkingen, kinderbladen, gebeden, liederen, gedichten en meditatieve stukjes.


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin
"Echte liefde laat zich zien als wij hen vergeven die ons iets schuldig zijn."
Woestijnvader Marcus de asceet

In de regio

Monoloog 'Verzet en Dromen'

Op 15 februari komt actrice en regisseur Annet Henneman naar Gouda met de bijzondere monoloog 'Verzet en Dromen'. Henneman brengt persoonlijke verhalen over het leven in oorlog en onderdrukking, afgewisseld met muziek en foto's.

Uitgelicht

WesterAvond: Aandacht 2.0

Op 4 februari is er een gespreksavond over de relatie tussen aandacht en technologie. Welke impact heeft technologie op de samenleving en wat we kunnen verwachten? Inleider is Dieter Möckelmann. Hij heeft zich gespecialiseerd in de maatschappelijke impact van ICT. Welkom!

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2019 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon