Berichten

Oproep: word coördinator

20-06-2020

Wil je coördinator worden die helpt om de kerkdiensten met ingang van 5 juli veilig te laten verlopen? We zoeken er achttien, zes per zondagse kerkdienst. Je bent dan eens in de drie weken aan de beurt. Het is een mooie en verantwoordelijke taak, waardoor je de kerkdiensten mogelijk maakt. Geef je op per e-mail.

Kerkdiensten hervat op 5 juli

20-06-2020

Op zondag 5 juli kunnen we de kerkdiensten gelukkig weer hervatten, al is het in een aangepaste vorm. Het wordt niet meer zoals voor de coronacrisis. Zo mogen er maximaal 100 personen deelnemen aan een kerkdienst. Als je naar de kerk wilt komen, dan vragen we je je op te geven voor de genodigdenlijst. De kerkdiensten blijven rechtstreeks uitgezonden worden via www.kerkomroep.nl en via YouTube. 

Ik zou in deze tijd graag bidden voor ...

22-04-2020

Er is genoeg om voor te bidden, maar misschien is het moeilijker dan anders – want wat zeg je, wat vraag je, waar hoop je op? We hebben daarom een speciaal e-mailadres in het leven geroepen voor alle gebedsvragen: gebed@westerkerkgouda.nl. De gemeenten van de Westerkerk en van de parochie Sint Jan de Doper nemen jouw gebed dan mee in hun voorbeden. (...)

Live opnames

16-04-2020

De zondagse erediensten zijn om 10.00 uur live te volgen via het  YouTube-kanaal van de Westerkerk: WesterkerkGouda. Op  kerkomroep.nl kun je de diensten live beluisteren. De diensten hebben een besloten karakter: je kunt dus meekijken en meeluisteren, maar je kunt de kerkdienst niet bezoeken.

Live uitzendingen

08-03-2020

De avondgebeden in de Stille Week zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag om 19.30 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van de Westerkerk: WesterkerkGouda. Op kerkomroep.nl kun je de diensten live beluisteren. De dienst van Eerste Paasdag is op 12 april om 10.00 uur live te volgen via dezelfde kanalen.

Geldinzameling gedurende corona-crisis en introductie Kerkgeld app

18-03-2020

Omdat de erediensten voor de komende weken zijn afgelast is het inzamelen van gaven helaas fysiek niet mogelijk. Daarom hebben de colleges van kerkrentmeesters en diakenen besloten om de Kerkgeld app in te zetten binnen de Goudse gemeente. In deze brief vind je een uitgebreide toelichting hierop en verschillende andere manieren van geven. Hier vind je de handleiding voor het gebruik van de Kerkgeld app en hulp bij registratie.
 


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
"Je eigen fouten zien is een groter wonder dan het waarnemen van engelen."
Woestijnvader Anthonius

Agenda

Activiteiten afgelast

Door de maatregelen ten gevolge van de coronacrisis zijn de activiteiten in en rond de Westerkerk komen te vervallen. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Wanneer de situatie weer veilig is, hopen we de activiteiten weer op te starten.


» bekijk de hele agenda

Uitgelicht

Live opnames

De zondagse erediensten zijn om 10.00 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van de Westerkerk: WesterkerkGouda. Op kerkomroep.nl kun je de diensten live beluisteren. De laatste uitzending is nog een week te bekijken via deze website of via ons openbare YouTube-kanaal.

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2020 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon