Berichten

10 oktober: Westernight

04-10-2018

Zaterdagavond 10 oktober is de Westernight! Tieners en jongeren uit de gemeente zetten zich die avond in om geld op te halen voor het goede doel: de actie ‘Hulp aan kinderen in armoede bij Covid-19’, van Stichting Compassion. Met klusjes, een autowasstraat voor de kerk en ontbijt- en borrelpakketten. (...)

Download nu de Appostel app

04-09-2020

De Kerkgeld app gaat vanaf nu verder onder de naam Appostel. Via deze vernieuwde app kun je alle kerkelijke geldzaken op één plek beheren. Je kunt op een gemakkelijke manier bijvoorbeeld je bijdrage doen aan de collecten eredienst, overige giften doen, een toezegging doen voor de Actie Kerkbalans óf collectebonnen bestellen. Appostel is een gezamenlijke app voor diaconie en kerkbeheer van de Protestantse Kerk Gouda. (...)

Coronaproof naar de Westerkerk

18-07-2020

Op zondag 5 juli zijn de zondagse kerkdiensten in de Westerkerk hervat. Al is het in een aangepaste vorm vanwege de coronamaatregelen, het is fijn om elkaar weer in levenden lijve te zien! Als je naar de kerk wilt komen, dan vragen we je je op te geven voor de genodigdenlijst. Sta je op deze lijst, dan krijg je 1x per 2 à 3 weken een uitnodiging om een dienst mee te maken. Zo komt iedereen aan de beurt. Aanmelden kan  hier.

Enquête online diensten

18-07-2020

Sinds het begin van de corona-crisis is er in de Westerkerk hard gewerkt om de zondagse diensten live online uit te kunnen zenden. Om te peilen hoe de diensten tot nu toe ervaren worden, is er een enquête opgesteld waarmee we de ervaringen van kijkers willen verzamelen. Iedereen die wel eens naar de diensten in de Westerkerk kijkt kan de enquête in vullen. De enquête is hier te vinden.

Oproep: word coördinator

20-06-2020

Wil je coördinator worden die helpt om de kerkdiensten met ingang van 5 juli veilig te laten verlopen? We zoeken er achttien, zes per zondagse kerkdienst. Je bent dan eens in de drie weken aan de beurt. Het is een mooie en verantwoordelijke taak, waardoor je de kerkdiensten mogelijk maakt. Geef je op per e-mail.

Kerkdiensten hervat op 5 juli

20-06-2020

Op zondag 5 juli kunnen we de kerkdiensten gelukkig weer hervatten, al is het in een aangepaste vorm. Het wordt niet meer zoals voor de coronacrisis. Zo mogen er maximaal 100 personen deelnemen aan een kerkdienst. Als je naar de kerk wilt komen, dan vragen we je je op te geven voor de genodigdenlijst. De kerkdiensten blijven rechtstreeks uitgezonden worden via www.kerkomroep.nl en via YouTube. 


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
"Als je je niet verdrietig voelt
wanneer je verdriet ziet,
lijd je aan genadeloosheid."
Vader Johannes Goudenmond

Diensten

Zondag 4 oktober

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Marjolijn de Waal

Zondag 11 oktober

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Jacobine Scholte de Jong

» bekijk alle diensten

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Uitgelicht

Live opnames

De zondagse erediensten zijn om 10.00 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van de Westerkerk: WesterkerkGouda. Op kerkomroep.nl kun je de diensten live beluisteren. De laatste uitzending is nog een week te bekijken via deze website of via ons openbare YouTube-kanaal.

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2020 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon