Berichten

Kerstnachtdienst

19-12-2020

Aanstaande donderdag, 24 december, zal er een kerstnachtdienst zijn, met inbreng vanuit de wijk, onder andere van de Westerschool, en extra mooie zang van een dubbelkwartet onder leiding van Leo Rijkaart. Vanaf 22:30 uur online te bekijken en te beluisteren.

Koop een babydekentje en steun de hulp aan bootvluchtelingen

23-11-2020

Koop voor € 30 een gehaakt wollen babydekentje (Call the midwife-blanket) in een mooie kleur, en steun tegelijk de hulpverlening van stichting Bootvluchteling aan duizenden mensen die in een penibele situatie op Lesbos verblijven. De dekentjes zijn gehaakt door enthousiaste vrijwilligers. De dekentjes zijn af te halen in Korte Akkeren (Gouda).

Kindernevendienst groep 1 t/m 4 en crèche

29-10-2020

Vanaf zondag 1 november is er kindernevendienst voor alle kinderen van groep 1 t/m 4, dit duurt van ongeveer 10.10 tot 11.00 uur. Ook als je niet bent uitgenodigd voor de dienst is je kind meer dan welkom bij de kindernevendienst. Mocht je verder weg wonen, dan is er vast iemand die dichtbij de kerk woont en waar je welkom bent om de dienst online te volgen. 

Zondag is er ook de mogelijkheid om kinderen bij de crèche te brengen; dit kan iets voor 10.00 uur of tegelijk met de kinderen van de kindernevendienst om 10.10 uur. We vragen je om bij het brengen van je kind op gepaste afstand te blijven (en dus ook zelf snel weer weg te gaan). Als de dienst is afgelopen, rond 11.00 uur, zullen de kinderen bij het speeltoestel staan om opgehaald te worden.

Download nu de Appostel app

04-09-2020

De Kerkgeld app gaat vanaf nu verder onder de naam Appostel. Via deze vernieuwde app kun je alle kerkelijke geldzaken op één plek beheren. Je kunt op een gemakkelijke manier bijvoorbeeld je bijdrage doen aan de collecten eredienst, overige giften doen, een toezegging doen voor de Actie Kerkbalans óf collectebonnen bestellen. Appostel is een gezamenlijke app voor diaconie en kerkbeheer van de Protestantse Kerk Gouda. (...)

Coronaproof naar de Westerkerk

18-07-2020

Op zondag 5 juli zijn de zondagse kerkdiensten in de Westerkerk hervat. Al is het in een aangepaste vorm vanwege de coronamaatregelen, het is fijn om elkaar weer in levenden lijve te zien! Als je naar de kerk wilt komen, dan vragen we je je op te geven voor de genodigdenlijst. Sta je op deze lijst, dan krijg je 1x per 2 à 3 weken een uitnodiging om een dienst mee te maken. Zo komt iedereen aan de beurt. Aanmelden kan  hier.

Live opnames

16-04-2020

De zondagse erediensten zijn om 10.00 uur live te volgen via het  YouTube-kanaal van de Westerkerk: WesterkerkGouda. Op  kerkomroep.nl kun je de diensten live beluisteren. De diensten hebben een besloten karakter: je kunt dus meekijken en meeluisteren, maar je kunt de kerkdienst niet bezoeken.


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
"Ik ontdekte dat ik minder en minder te zeggen had, tot ik uiteindelijk stil werd en begon te luisteren. En in die stilte hoorde ik de stem van God."
Soren Kierkegaard

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Diensten

Zondag 17 januari

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Jacobine Scholte de Jong

Zondag 24 januari

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Jacobine Scholte de Jong

» bekijk alle diensten

Uitgelicht

Live opnames

De zondagse erediensten zijn om 10.00 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van de Westerkerk: WesterkerkGouda. Op kerkomroep.nl kun je de diensten live beluisteren. De laatste uitzending is nog een week te bekijken via deze website of via ons openbare YouTube-kanaal.

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2021 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon