Berichten

Vanaf zondag 27 februari iedereen welkom

21-02-2022

Vanaf zondag 27 februari is iedereen weer elke week van harte welkom in de dienst. Veel gaat dan ook weer terug naar het ‘oude normaal’. Bij dit alles willen we elkaar wel de ruimte blijven geven om eigen afwegingen over risico’s te maken en rekening blijven houden met kwetsbare gemeenteleden. Dat begint bij de eigen verantwoordelijkheid en vraagt alertheid van ons allemaal.

Huispaaskaarsen

10-02-2022

Via de scriba kun je dit jaar een huispaaskaars bestellen. Een voorbeeld van de te bestellen huispaaskaarsen vind je hier. Je bestelling kun je tot en met zondag 6 maart 2022 doorgeven per email. Als je niet in de gelegenheid bent om digitaal je bestelling te doen, dan ligt er in de ontmoetingsruimte een mapje waarin deze informatie ook is in te zien alsmede bestelformulieren waarop de bestelling ingevuld kan worden. (...)

Verruiming diensten vanaf 30 januari

28-01-2022

Naar aanleiding van de laatste versoepelingen die afgelopen dinsdag bekend zijn gemaakt en gelden voor de komende zes weken, hebben het CIO en de PKN hun advies uitgebracht. De kerkenraad volgt deze adviezen en dit leidt tot de volgende mogelijkheden in onze kerk. Vanaf zondag 30 januari nodigen wij iedere week 120 personen uit in de dienst. (...)

Alleen online diensten

18-12-2021

Naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december heeft de kerkenraad besloten het advies van de PKN te volgen en de komende kerkdiensten (in ieder geval t/m 14 januari) alleen digitaal te laten plaatsvinden. Dit betekent dat vanaf morgen de kerkdiensten alleen via www.kerkomroep.nl en YouTube te volgen zijn. Wij rekenen op uw begrip en wensen u ondanks alles fijne en gezegende feestdagen toe.

Adventskalender 2021

23-11-2021

De Werkgroep Oecumenische Vespers Gouda heeft voor de adventstijd weer een kalender samengesteld. Het thema is ‘Verhalen vol hoop’. De kalender geeft handreikingen voor bloemschikkingen, kinderbladen, gebeden, liederen, gedichten en meditatieve stukjes.

Boeken- en speelgoedmarkt

16-10-2021

Op zaterdagmorgen 6 november wordt er weer een boeken- en speelgoedmarkt gehouden in onze kerk. Deze vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur. De opbrengst is bestemd voor de wijkkas en voor de hulp aan bootvluchtelingen, het jaarproject van het werelddiaconaat.


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
Halleluja, want Gij, Heer, schiep de mensen,
Halleluja, zij beelden uit: Uw liefde,
Halleluja, voor ieder volk op aarde,
Halleluja, hoe groot en goed zijt Gij, Heer!
Uit: het Zonnelied (Franciscus)

Diensten

Zondag 10 juli

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Klaas Bom, Amersfoort

Zondag 17 juli

Tijd: 10.00 uur | avondmaal
Voorganger: ds. Jacobine Scholte de Jong

» bekijk alle diensten

In de regio

A Rocha Groene Hart

A Rocha Groene Hart is een lokale groep van de christelijke natuurbeweging A Rocha Nederland. Zij stimuleert de betrokkenheid bij Gods schepping en is actief betrokken bij de natuur in de directe omgeving van Gouda. A Rocha Groene Hart heeft de ‘Stolwijkse Boezem’ geadopteerd.

Agenda

Maaltijd in De Walvis

Zo 10 juli, 18u (inloop 17.30 uur)
Ontmoetingscentrum De Walvis

Maaltijd in De Walvis

Zo 14 augustus, 18u (inloop 17.30 uur)
Ontmoetingscentrum De Walvis

» bekijk de hele agenda

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2022 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon