Aanmelden genodigdenlijst

Op zondag 5 juli hebben we de kerkdiensten weer hervat, in een aangepaste vorm. We kiezen ervoor om vooralsnog maximaal 100 personen te laten deelnemen aan een kerkdienst. Je kunt je daarvoor opgeven. De kerkdiensten blijven rechtstreeks uitgezonden worden via www.kerkomroep.nl en via YouTube.​​​​​​​

​​​​​​​Meld je aan voor de genodigdenlijst

Als je naar de kerk wilt komen, dan vragen we je je op te geven voor de genodigdenlijst. Sta je op deze lijst, dan krijg je 1x per 2 à 3 weken een uitnodiging om een dienst mee te maken. Zo komt iedereen aan de beurt. Onderling ruilen is niet mogelijk, en kom alleen naar de kerk als je bent uitgenodigd voor de dienst en vrij bent van coronaklachten. Als je nog even wilt wachten met de kerkgang, dan kan dat. Je kunt je te allen tijde opgeven voor deze genodigdenlijst.
​​​​​​​

Aanmelden genodigdenlijst


Kinderen

Er is vooralsnog geen kindernevendienst en crèche. Kinderen in de kindernevendienstleeftijd zijn ook welkom bij de kerkdiensten. Geef hen ook gerust op; er zal telkens een werkje voor hen beschikbaar zijn, en ze kunnen ook van thuis iets meenemen om te lezen of te doen tijdens de dienst.

Anders dan anders

Het zal er op zondagmorgen wel anders aan toegaan dan je gewend was.

  • Als je bij de kerk aankomt, dan vraagt een coördinator je of je gezond bent. Ook moet je je handen wassen en word je naar je plaats gebracht. De indeling van de kerkzaal is geschikt gemaakt voor 1,5 meter afstand tussen de stoelen. Je vaste plek is er dan ook niet meer.
  • Er zal in de dienst geen collecte gehouden worden. Je gift kun je doen via de KerkApp of overmaken naar de rekeningnummers op de zondagsbrief.
  • Ook mag er helaas niet meegezongen worden tijdens de kerkdienst. Wel zal er een koortje van vier gemeenteleden zingen. Dit gebeurt op voldoende afstand van elkaar en van de bezoekers.
  • Koffiedrinken na de dienst is er voorlopig niet bij. Verder mogen kerkgangers geen gebruikmaken van de toiletten en is er geen autodienst.

Het uitgebreide gebruiksplan wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

We zijn ondanks al deze spelregels blij dat de kerkdiensten weer beginnen. En je bent van harte welkom!


Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Linkedin
Halleluja, want Gij, Heer, schiep de mensen,
Halleluja, zij beelden uit: Uw liefde,
Halleluja, voor ieder volk op aarde,
Halleluja, hoe groot en goed zijt Gij, Heer!
Uit: het Zonnelied (Franciscus)

Uitgelicht

Live opnames

De zondagse erediensten zijn om 10.00 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van de Westerkerk: WesterkerkGouda. Op kerkomroep.nl kun je de diensten live beluisteren. De laatste uitzending is nog een week te bekijken via deze website of via ons openbare YouTube-kanaal.

Diensten

Zondag 16 augustus

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: dhr. Hans de Greef, Gouda

Zondag 23 augustus

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: dr. Nienke Vos, Amsterdam

» bekijk alle diensten

Aanmelden diensten

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2020 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon