Berichten

Gemeentekringen nieuwe stijl

17-02-2018

Met ingang van dit voorjaar hopen we in onze gemeente een aantal gemeentekringen nieuwe stijl te starten. Dit zijn groepen van ongeveer acht personen die elkaar met enige regelmaat ontmoeten om te spreken over zaken van geloof en leven. Spreekt zo’n gemeentekring nieuwe stijl je aan, geef je dan uiterlijk 4 maart op.

Veertigdagenvespers

10-02-2018

Rond het thema ‘Ik zorg voor jou’ heeft de werkgroep Oecumenische Vespers zes veertigdagenvespers voorbereid. Kerkleden uit katholieke, oud-katholieke en protestantse traditie leiden de vespers. De deelnemende kerkgenootschappen bieden je ook weer een veertigdagenkalender aan. De kalender kun je  hier downloaden.

Ouderen en levensvragen

29-12-2017

In februari starten we binnen de Westerkerk met een gespreksgroep Ouderen en Levensvragen. Tijdens vier ochtenden willen we met elkaar praten over onderwerpen als het ouder worden, herinneringen, verlies en rouw, lijden en het einde van het leven. Met daarbij de centrale vraag: Hoe geef ik mijn geloof een plek in de antwoorden die ik heb gezocht, hoop te vinden, of niet heb gevonden?

Gespreksgroep: Verdieping van het geloof

10-01-2018

Binnenkort start een gespreksgroep over het christelijk geloof, bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de grondgedachten en de belangrijkste verhalen. Voor wie wil is er de mogelijkheid om na afloop van deze groep met Pinksteren belijdenis te doen. Informatie en opgave bij ds. Udo Doedens.

Borrel middenpastoraat

05-01-2018

Op zaterdag 10 februari organiseert het middenpastoraat een borrel (+ kinderactiviteit)! Vanaf 16.30 uur ben je welkom. Het doel is tweeledig. Naast ontmoeting willen we met jullie in gesprek over pastoraat. Interactief gaan we met elkaar op zoek naar wat er leeft rond dit onderwerp. Wat verwacht je wel en wat verwacht je niet van het pastoraat?

4 februari: Goudse Glazendienst

01-02-2018

Zondag 4 februari is er weer een Goudse Glazendienst. Dit keer staat Glas 14 centraal, ‘De prediking van Johannes de Doper’. De dienst begint om 17.00 uur en vindt plaats in de Sint-Janskerk. Voorganger: ds. Udo Doedens. Muzikale medewerking aan de dienst verlenen Christiaan Ingelse (orgel), Willem Jan Meerding (piano) en Krijn Meijvogel (fluit).


nieuwsbrief
Deel deze pagina op:
Facebook Twitter Google+ Linkedin
"Ik denk dat de kerk nog een kind is. De Christus waarvan zij leeft, is oneindig veel groter dan zij denkt."
Teilhard de Chardin

Jaarthema

Diensten

Zondag 25 februari

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Annemarie Six, Gouda

Zondag 4 maart

Tijd: 10.00 uur
Voorganger: ds. Wout van Laar, Gouda

» bekijk alle diensten

Westerkerk • Eerste E.J. Potgieterstraat 37 • 2802 LD • Gouda • 0182-52 15 18 • facebook.com/westerkerkgouda

© 2015 - 2018 Westerkerk Gouda | disclaimer | privacyverklaring | colofon